Groendak Amersfoort

Van subsidie aanvraag tot en met de aanleg van het groen dak.

Wij regelen alles voor je.

Scherpe prijs

Een groen dak voor een all-in prijs inclusief montage

Advies op maat

Wij begeleiden je van de inspectie tot en met de aanleg

Snel geplaatst

Wij plaatsen jouw groen dak al binnen vier weken

Groendak Amersfoort

Ben je op zoek naar een groendak en woon je in de omgeving van Amersfoort? Specialist Gert-Jan van Groendakspecialist denkt graag met je mee over de mogelijkheden.

Je krijgt van ons een gratis dakinspectie, bij jou op locatie.

Treffen we je snel?

Waarom is een groen dak (juist nu) een goed idee?

Ontvang nu 30% subsidie op een groen dak

Isoleer je huis in de zomer en winter

Help Nederland mee vergroenen

Groen-dak-in-Achtertuin

Gerealiseerde projecten in Amstelveen

Bekijk alle projecten

Hoe gaan we te werk?

Aanvraag

Je kunt je aanvraag direct bij ons plaatsen via de website, vul het formulier in of bel/mail Groendakspecialist.

Afspraak

Een groendak aanleggen is maatwerk. Wij nemen contact met je op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Persoonlijk advies

Je krijgt van ons een gratis dakinspectie en we maken een vrijblijvende offerte op maat.

Uitvoering

Na akkoord begeleiden wij jouw subsidieaanvraag. Daarna gaan onze specialisten voor je aan het werk.


Anderen vertellen

~ Isabel

2 leuke jonge enthousiaste ondernemers met kennis van zaken, zeker een aanrader!

~ Joske

Super goede service! Gekozen voor groendak inclusief aanleg. Ligt er erg mooi bij!

~ Joëlla

Zeer tevreden met het eindresultaat voor onszelf en de buren! Fijne en goede communicatie. Zeer professioneel!

Bekijk onze Google reviews »

Kunnen we je helpen?

Gert-Jan helpt je graag verder wanneer je je oriënteert op de aanleg van een groen dak. Heb je een vraag of zijn er nog zaken onduidelijk voor je? Aarzel niet, we helpen graag. 

Wil je zelf je groen dak aanleggen?

Wil je zelf je groen dak aanleggen? Weet je al precies wat je wil? Dan kun je in onze webshop alle benodigdheden bestellen en zo aan de slag met behulp van onze instructievideo.

Lijkt het je verstandiger om eerst nog even te overleggen met specialist Gert-Jan? Geen enkel probleem. Wij staan je graag vrijblijvend te woord of komen even bij je aan huis in Amersfoort om de situatie te inspecteren. 

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een Groen dak in jouw leefomgeving

Over groene daken

Een groen dak is een erg duurzame toevoeging aan je huis in Amersfoort, dat erg veel voordelen heeft. Momenteel geeft de gemeente Amersfoort een subsidie uit voor groene daken. Op dit moment is het dus een erg mooie kans om een groen dak aan te (laten) leggen wanneer je in Amersfoort woont.

Voordelen groen dak

Een groendak heeft veel voordelen. Je kunt van het groendak ondere andere het volgende verwachten qua voordelen:

  • Een groendak verhoogt de biodiversiteit. Allerlei insecten, vlinders en bijen weten het groendak te vinden waardoor deze wezens graag in de omgeving zullen vertoeven
  • Waterbergend vermogen; door extreem weer kan het riool de regenval bijna niet meer aan. Met een groendak zorg je ervoor dat regenval geleidelijk wordt afgevoerd en dat het riool onder minder hevige druk komt te staan
  • Zonnepanelen werken efficiënter met een groen dak. Door het koelende effect van een groendak brengen zonnepanelen in de zomer meer op doordat de zonnepanelen niet zo warm worden.
  • Groen is goed voor je. Het is bewezen dat een groene omgeving stress verlagend is, uiteraard draagt een groendak hier aan bij.

Subsidieregeling Gemeente Amersfoort

De gemeente in Amersfoort geeft op haar website aan, aan welke voorwaarden je dient te voldoen om ervoor te zorgen dat de je in aanmerking komt voor de subsidie.

Hulp bij de subsidie

Vanuit Groendakspecialist vinden we het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je voldoet aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de subsidie. We helpen je daarom graag mee met het aanvragen van de subsidie, zodat je alle zaakjes goed geregeld hebt en het aanvragen van de subsidie een fluitje van een cent is.

Veelgestelde vragen

Het is logisch dat je nog vragen hebt over een groendak. Voor de meeste mensen is een groendak nog nieuw. Daarom hebben we hieronder vast wat vragen voor je opgesteld welke veel worden gesteld. Uiteraard beantwoorden we met alle plezier jouw vragen over een groen dak, ook wanneer deze vragen hieronder niet behandeld zijn. Specialist Gert-Jan denkt graag met je mee! Bel ons, mail ons of vul een contactformulier in.

Waar zijn jullie gevestigd?

Groendakspecialist is gevestigd in Den Haag. Vanaf Amersfoort is dat ongeveer een uurtje rijden. Bij Groendakspecialist leggen we groene daken aan door heel Nederland heen, zowel bij bedrijven als bij particulieren. Een groendak aanleggen in Amersfoort is voor ons dus helemaal niet gek; we hebben hier al meerdere groendaken aangelegd.

Hoe snel kan mijn groendak aangelegd worden?

In de meeste gevallen proberen we ervoor te zorgen dat we jouw groendak binnen drie weken aan te leggen. Heb je haast en moet het wat sneller? Laat het ons weten, we zijn flexibel en proberen met je mee te denken over de mogelijkheden.

Hoelang duurt het om een groendak aan te leggen?

Het aantal vierkante meters bepaald hoe lang het duurt om een groen dak aan te leggen. Meestal kunnen we in één dag een groendak aanleggen.

Hoe zit het met het onderhoud van een groendak?

De meeste groene daken, extensieve groendaken, behoeven maar heel weinig onderhoud. Een tot twee keer per jaar wat meststoffen toevoegen aan het groendak is meestal voldoende om ervoor te zorgen dat het groendak prachtig blijft bloeien.

070 - 20 42 092