Partners

We hebben verschillende partners waarmee we samenwerken. We versterken elkaar en halen het beste in elkaar naar boven, om onze duurzame missie nog beter te laten slagen.

Amsterdam Rainproof

Amsterdam Rainproof heeft als doel: Amsterdam bestand maken tegen de steeds vaker voorkomende hoosbuien. Sterker nog: ze willen het gratis regenwater, dat nu afgevoerd wordt, beter benutten. 

Logo-amsterdam-rainproof

Koppert Cress

Onze kwekerij staat op het terrein van Koppert Cress; het bedrijf waar gastronomie en tuinbouw elkaar ontmoeten.

Coppert-Cress

Dakbloemenweide

Met trots leggen we dakbloemenweides aan voor het bedrijf Dakbloemenweide. Het product van Dakbloemenweide zorgt voor ontzettend veel biodiversiteit en een prachtig aanzicht.

Dakbloemenweide-logo

Sempergreen

Sempergreen is onze vaste leverancier van verschillende typen groendaken en bijbehorendheden.

Sempergreen-logo

Zink24

Zink24 helpt ons met alle zinken benodigdheden wanneer we groene daken plaatsen.

Logo-zink24

The Green Village

In The Green Village wordt gewerkt, gewoond en geleerd. Het is een ”openlucht-laboratorium” op de TU Delft Campus waar onder andere ook een groen dak op een van de huizen ligt.

The-green-village

TonTon regenton

TonTon regenton wil middels regentonnen het regenwater zichtbaar maken. Het bedrijf heeft een sociaalmaatschappelijke missie. Wij mogen TonTon’s plaatsen in Nederland.

tonton-regenton

Vincenergy

Vincenergy legt de zonnepanelen aan voor ons wanneer we een solar groendak aanleggen. Wij mogen groendaken aanleggen voor Vincent.

vincenergy

Waterdichtdak

Bij voorbereidende werkzaamheden, zoals het repareren van een dak of het compleet aanleggen van nieuwe dakbedekking helpt Waterdichtdak ons.

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een groendak in jouw leefomgeving

070 - 20 42 092