Over ons

Wij zijn Groendakspecialist, een team met jarenlange ervaring als het aankomt op groene- en sedumdaken. Op deze pagina leer je meer over de mensen achter Groendakspecialist.

Over de mensen achter Groendakspecialist

Wij zijn Groendakspecialist en samen met jou gaan we de wereld groener maken. Ons streven is om ieder geschikt dak in Nederland te voorzien van een mooi groen en kleurrijk aangezicht waarmee we ook nog eens bijdragen aan de biodiversiteit, jouw dakbedekking een langere levensduur geven en je dak voorzien van een natuurlijke isolatielaag, waardoor energiebesparing een feit wordt. Door onze jarenlange ervaring met het aanleggen van groene daken kunnen wij je volledig begeleiden en ontzorgen in het aanleggen hiervan. Het werk op daken is immers specialistisch en zorgt voor een goede voorbereiding en uitrusting.

Wat kun je van ons verwachten? Wij bieden je advies op maat, begeleiding voor eventuele subsidie en een eindproduct van hoogwaardige kwaliteit! Compleet van begin tot eind. Heb je zelf groene vingers? Dan kun je zelf aan de slag.

Ben je er klaar voor om samen met ons Nederland te gaan vergroenen?

Het verhaal

Bij Groendakspecialist zijn we trots op onze herkomst. Waar we ooit met z’n 2en zijn begonnen begint het team nu zijn vorm aan te nemen. Elke dag werken we samen aan de verduurzaming van Nederland.

Maart 2021

De founders van Groendakspecialist, Gert-Jan en Ruben, leggen het eerste groen dak

Augustus 2021

Het 50e groen dak is een feit

Januari 2022

Het team van Groendakspecialist bestaat nu uit 4 vakspecialisten die zich bezighouden met alles omtrent groene daken!

MAART 2022

Onze webshop is geopend. Vanaf nu kun je ook doe-het-zelf pakketten aanschaffen bij Groendakspecialist.

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een Groendak in jouw leefomgeving

070 - 20 42 092