Groendak Noordwijk

Van subsidie aanvraag tot en met de aanleg van het groen dak.

Wij regelen alles voor je.

Scherpe prijs

Een groen dak voor een all-in prijs inclusief montage

Advies op maat

Wij begeleiden je van de inspectie tot en met de aanleg

Snel geplaatst

Wij plaatsen jouw groen dak al binnen vier weken

Groendak Amersfoort

Ben je op zoek naar een groendak en woon je in de omgeving van Amersfoort? Specialist Gert-Jan van Groendakspecialist denkt graag met je mee over de mogelijkheden.

Je krijgt van ons een gratis dakinspectie, bij jou op locatie.

Treffen we je snel?

Waarom is een groen dak (juist nu) een goed idee?

Ontvang nu 30% subsidie op een groen dak

Isoleer je huis in de zomer en winter

Help Nederland mee vergroenen

Zonnepanelen-met-een-groendak

Gerealiseerde projecten in Amstelveen

Bekijk alle projecten

Hoe gaan we te werk?

Aanvraag

Je kunt je aanvraag direct bij ons plaatsen via de website, vul het formulier in of bel/mail Groendakspecialist.

Afspraak

Een groendak aanleggen is maatwerk. Wij nemen contact met je op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Persoonlijk advies

Je krijgt van ons een gratis dakinspectie en we maken een vrijblijvende offerte op maat.

Uitvoering

Na akkoord begeleiden wij jouw subsidieaanvraag. Daarna gaan onze specialisten voor je aan het werk.


Anderen vertellen

~ Isabel

2 leuke jonge enthousiaste ondernemers met kennis van zaken, zeker een aanrader!

~ Joske

Super goede service! Gekozen voor groendak inclusief aanleg. Ligt er erg mooi bij!

~ Joëlla

Zeer tevreden met het eindresultaat voor onszelf en de buren! Fijne en goede communicatie. Zeer professioneel!

Bekijk onze Google reviews »

Kunnen we je helpen?

Gert-Jan helpt je graag verder wanneer je je oriënteert op de aanleg van een groen dak. Heb je een vraag of zijn er nog zaken onduidelijk voor je? Aarzel niet, we helpen graag. 

Wil je zelf je groen dak aanleggen?

Wil je zelf je groen dak aanleggen? Weet je al precies wat je wil? Dan kun je in onze webshop alle benodigdheden bestellen en zo aan de slag met behulp van onze instructievideo.

Lijkt het je verstandiger om eerst nog even te overleggen met specialist Gert-Jan? Geen enkel probleem. Wij staan je graag vrijblijvend te woord of komen even bij je aan huis in Noordwijk om de situatie te inspecteren. 

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een Groen dak in jouw leefomgeving

Een groendak in Noordwijk

In Noordwijk, een badplaats gelegen aan de Nederlandse kust, worden de voordelen van groendaken steeds duidelijker. Voor bewoners die op zoek zijn naar manieren om bij te dragen aan duurzaamheid, kan het laten aanleggen van een groendak een verstandige keuze zijn. Groendakspecialist begrijpt het belang van milieuvriendelijke oplossingen en de behoefte aan een levendige sociale omgeving. Op deze pagina leggen we de voordelen van groendaken uit voor mensen uit Noordwijk.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid:

Als bewoner van Noordwijk ben je je ongetwijfeld bewust van het belang van duurzaamheid. Een groendak is een uitstekende manier om jouw ecologische voetafdruk te verkleinen. Groendaken dragen bij aan het verminderen van regenwaterafvoer, het verminderen van de hitte in stedelijke gebieden en het bevorderen van biodiversiteit. Door het absorberen van regenwater vermindert een groendak de druk op het rioleringssysteem, wat de kans op overstromingen verkleint. Bovendien helpt een groendak de omgevingstemperatuur te verlagen door hitte-absorptie te verminderen, wat resulteert in een koelere leefomgeving en een lagere behoefte aan airconditioning. De beplanting op een groendak biedt tevens een leefgebied voor insecten, vogels en andere dieren, waardoor de biodiversiteit in Noordwijk wordt bevorderd.

Energiebesparing:

Als bewoner in Noordwijk hecht je waarde aan efficiënt energiegebruik. Een groendak biedt een natuurlijke isolatielaag voor jouw woning, waardoor de warmteoverdracht door het dak wordt verminderd. Dit betekent dat je in de winter minder warmte verliest en in de zomer je huis koeler blijft. Met een groendak kan je dus besparen op je energiekosten door minder afhankelijk te zijn van verwarming en airconditioning. Bovendien kan de installatie van zonnepanelen op een groendak een extra duurzame energiebron bieden.

Verbeterde luchtkwaliteit:

In Noordwijk genieten bewoners van een frisse zeelucht, maar ook hier is luchtvervuiling een aandachtspunt. Een groendak helpt bij het verbeteren van de luchtkwaliteit doordat het fijnstof en schadelijke gassen uit de lucht opneemt en filtert. De planten op het groendak dragen bij aan de productie van zuurstof en verminderen de CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan een gezondere leefomgeving voor jou en je buurtbewoners.

Esthetische en Sociale Voordelen:

Naast de vele milieuvoordelen biedt een groendak ook esthetische waarde voor jouw woning in Noordwijk. De weelderige groene vegetatie op het dak creëert een natuurlijke en aantrekkelijke uitstraling, die je tuin of terras kan aanvullen. Het hebben van een groendak kan ook een positieve sociale invloed hebben. Je kunt je vrienden en familie uitnodigen om te genieten van het prachtige uitzicht en ontspannen in een groene oase, waar je kunt barbecueën, een drankje doen of gewoon samen kunt genieten van de rust en stilte.

070 - 20 42 092