Groen dak Leidschendam-Voorburg

Van subsidie aanvraag tot en met de aanleg van het groen dak.

Wij regelen alles voor je.

Scherpe prijs

Een groen dak voor een all-in prijs inclusief montage

Advies op maat

Wij begeleiden je van de inspectie tot en met de aanleg

Snel geplaatst

Wij plaatsen jouw groen dak al binnen vier weken

Groen Dak Leidschendam-Voorburg

Ben je op zoek naar een groen dak en woon je in de omgeving van Leidschendam-Voorburg? Dan kan specialist Gert-Jan van Groendakspecialist je goed verder helpen.

We beginnen altijd met een gratis en vrijblijvende dakinspectie. Treffen we je snel bij jou op het dak?

Waarom is een groen dak (juist nu) een goed idee?

Ontvang nu 30% subsidie op een groen dak

Isoleer je huis in de zomer en winter

Help Nederland mee vergroenen

Gerealiseerde projecten in Voorburg

Bekijk alle projecten

Hoe gaan we te werk?

Aanvraag

Je kunt je aanvraag direct bij ons plaatsen via de website, vul het formulier in of bel/mail Groendakspecialist.

Afspraak

Een groendak aanleggen is maatwerk. Wij nemen contact met je op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Persoonlijk advies

Je krijgt van ons een gratis dakinspectie en we maken een vrijblijvende offerte op maat.

Uitvoering

Na akkoord begeleiden wij jouw subsidieaanvraag. Daarna gaan onze specialisten voor je aan het werk.


Anderen vertellen

~ Isabel

2 leuke jonge enthousiaste ondernemers met kennis van zaken, zeker een aanrader!

~ Joske

Super goede service! Gekozen voor groendak inclusief aanleg. Ligt er erg mooi bij!

~ Joëlla

Zeer tevreden met het eindresultaat voor onszelf en de buren! Fijne en goede communicatie. Zeer professioneel!

Bekijk onze Google reviews »

Kunnen we je helpen?

Gert-Jan helpt je graag verder wanneer je je oriënteert op de aanleg van een groen dak. Heb je een vraag of zijn er nog zaken onduidelijk voor je? Aarzel niet, we helpen graag. 

Wil je zelf je groen dak aanleggen?

Dat kan. Weet je al precies wat je wil? Dan kun je in onze webshop alle benodigdheden bestellen en zo aan de slag met behulp van onze instructievideo.

Lijkt het je verstandiger om eerst nog even te overleggen met specialist Gert-Jan? Geen enkel probleem. Wij staan je graag vrijblijvend te woord of komen even bij je aan huis in Leidschemdam-Voorburg om de situatie te inspecteren. 

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een Groen dak in jouw leefomgeving

Subsidie Groen dak Leidschendam-Voorburg

Sinds korte tijd is er een subsidie verkrijgbaar voor inwoners van de plaats Leidschendam-Voorburg welke ervoor kiezen op een groen dak te laten aanleggen op hun dak. De voorwaarde voor de subsidie leggen we hieronder graag even voor je uit. 

Zo weet je precies waar je aan toe bent en weet je op een groen dak financieel interessant is voor jou. Heb je naar aanleiding van onze uitleg nog steeds vragen? Dan denken we uiteraard graag met je mee om ervoor te zorgen dat alles glashelder voor je is wanneer je een groen dak wil laten aanleggen of zelf aanlegt.

Voorwaarden subsidie leidschendam-voorburg

De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft een bedrag van 350.000 euro beschikbaar gesteld voor de verduurzaming van de stad, en dan met name de aanleg van groene daken. Daarnaast kan dit bedrag ook gebruikt worden voor andere isolatiemogelijkheden van het huis. 

Voor een groen dak worden door de gemeente Leidschendam-Voorburg maximaal tot 25% van de kosten vergoed. Wanneer je dus een groen dak laat aanleggen voor een bedrag van 1000 euro dan krijg je maximaal 250 euro vergoed. 

De offerte voor het groen dak dient minimaal 250 euro te zijn. Dit betekent dat je groen dak zal bestaan uit vaak minimaal 5 vierkante meter groen dak. 

Het groen dak dat je aan zou willen laten leggen dient te bestaan uit minimaal een aantal lagen. De groene daken van Groendakspecialist bestaan in ieder geval altijd uit deze lagen. Mocht je niet zeker zijn van je zaak dan kun je altijd specialist Gert-Jan vragen om zijn mening, hij denkt graag met je mee. 

Wanneer je een groen dak wil laten subsidiëren door de gemeente Leidschendam-Voorburg dan mag het dak geen helling hebben van meer dan 45 graden. Wanneer het dak méér dan 35 graden helling heeft dan zul je aanvullende maatregelen moeten treffen om ervoor te zorgen dan het groen dak niet zal wegglijden.

Veelgestelde vragen

Het is niet gek dat je nog vragen hebt over de aanleg van je groen dak. Je laat waarschijnlijk niet iedere dag een groen dak aanleggen. Waarschijnlijk is dit groen dak ook daadwerkelijk pas het eerste groendak dat je laat aanleggen. 

Mocht je nog persoonlijke vragen hebben dan beantwoorden we deze uiteraard graag voor je op het moment dat specialist Gert-Jan bij je langs komt voor de gratis dakinspectie. Uiteraard beantwoorden we je vragen ook graag per e-mail, telefoon of wanneer je een contactformulier invult.

Krijg ik altijd een subsidie van de gemeente Leidschemdan-Voorburg?


Wanneer je de subsidieaanvraag op de correcte wijze invult en er is nog geld uit de pot beschikbaar dan zul je in bijna alle gevallen subsidie toegewezen krijgen. Het is wel zaak dat je de subsidie op de correcte wijze aanvraagt. Hier helpen wij je uiteraard graag bij. Geef ons een seintje en we staan voor je klaar.

Hoe lang duurt het voordat mijn Groen dak gerealiseerd wordt?


Bij Groendakspecialist kunnen we je groen dak in de meeste gevallen al realiseren binnen drie weken. Heb je extra haast? Neem dan even contact op en we proberen je zo snel mogelijk op een adequate manier te helpen.

Waar is Groendakspecialist gevestigd?


Groendakspecialist is gevestigd in het westen van het land, namelijk in Scheveningen, Den Haag. We zijn bij Groendakspecialist actief in heel Nederland. We helpen mensen in gemeenten als onder andere Delft, Haarlem en Katwijk.

070 - 20 42 092