Groen dak Den Haag Scheveningen

Van subsidie aanvraag tot en met de aanleg van het groen dak.

Wij regelen alles voor je.

Scherpe prijs

Een groen dak voor een all-in prijs inclusief montage

Advies op maat

Wij begeleiden je van de inspectie tot en met de aanleg

Snel geplaatst

Wij plaatsen jouw groen dak al binnen vier weken

Groen Dak Den Haag – Scheveningen

Ben je woonachtig in het mooie Scheveningen (gemeente Den Haag) en op zoek naar een betrouwbare partij die je kan helpen met het leveren en/of het aanleggen van een groendak? 

Wij van Groendakspecialist helpen je graag met deze klus. Komt dat even goed uit dat wij ook gevestigd zijn in Scheveningen.

Bij Groendakspecialist beginnen we altijd met een gratis en vrijblijvende dakinspectie. Wel zo netjes als je het ons vraagt. Treffen we je daarom binnenkort bij jou op het dak in Scheveningen (gemeente Den Haag)? 

Je krijgt van ons een gratis advies en we leggen je alvast even uit hoe de subsidieaanvraag in zijn werk gaat. Uiteraard regelen we die subsidieaanvraag ook van A tot Z voor jou.

Waarom is een groen dak (juist nu) een goed idee?

Ontvang nu 30% subsidie op een groen dak

Isoleer je huis in de zomer en winter

Help Nederland mee vergroenen

Gerealiseerde projecten in Den Haag

Bekijk alle projecten

Hoe gaan we te werk?

Aanvraag

Je kunt je aanvraag direct bij ons plaatsen via de website, vul het formulier in of bel/mail Groendakspecialist.

Afspraak

Een groendak aanleggen is maatwerk. Wij nemen contact met je op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Persoonlijk advies

Je krijgt van ons een gratis dakinspectie en we maken een vrijblijvende offerte op maat.

Uitvoering

Na akkoord begeleiden wij jouw subsidieaanvraag. Daarna gaan onze specialisten voor je aan het werk.


Anderen vertellen

~ Isabel

2 leuke jonge enthousiaste ondernemers met kennis van zaken, zeker een aanrader!

~ Joske

Super goede service! Gekozen voor groendak inclusief aanleg. Ligt er erg mooi bij!

~ Joëlla

Zeer tevreden met het eindresultaat voor onszelf en de buren! Fijne en goede communicatie. Zeer professioneel!

Bekijk onze Google reviews »

Kunnen we je helpen?

Gert-Jan helpt je graag verder wanneer je je oriënteert op de aanleg van een groen dak. Heb je een vraag of zijn er nog zaken onduidelijk voor je? Aarzel niet, we helpen graag. 

Wil je zelf je groen dak aanleggen?

Dat kan. Weet je al precies wat je wil? Dan kun je in onze webshop alle benodigdheden bestellen en zo aan de slag met behulp van onze instructievideo.

Lijkt het je verstandiger om eerst nog even te overleggen met specialist Gert-Jan? Geen enkel probleem. Wij staan je graag vrijblijvend te woord of komen even bij je aan huis in Den Haag om de situatie te inspecteren. 

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een Groen dak in jouw leefomgeving

Subsidie Den Haag Scheveningen

Uiteraard kom je ook in Scheveningen in aanmerking voor de groendak subsidie die de gemeente Den Haag beschikbaar heeft gesteld. In totaal heeft de gemeente voor 2022 een bedrag van 200.000 euro beschikbaar gesteld als het gaat om subsidiëring van de aanleg van groene daken.

Gemiddeld krijg je wel tot zo’n 25 euro per vierkante meter gesubsidieerd van het aangelegde groene dak, een mooi bedrag. 

Denk je erover na om met de hele buurt een groendak aan te gaan laten leggen? Dan zijn er erg interessante mogelijkheden qua prijs per vierkante meter bij Groendakspecialist. We helpen maandelijks gehele buurten met een groendak. Denk ondere andere aan buurten als het centrum van Den Haag.

Neem gerust contact op met specialist Gert-Jan van Groendakspecialist, hij denkt graag met je mee over de mogelijkheden en begeleiding tijdens de subsidieaanvraag.

Veelgestelde vragen over Groene daken in Scheveningen

Het is logisch dat je enkele vragen hebt wanneer je een groen dak wil laten plaatsen en je woonachtig bent in Scheveningen. Naast de procedure rondom de subsidieaanvraag in de gemeente Den Haag heb je mogelijk ook vragen over de prijs van het dak, welk groendak het best bij jouw huis past en of je wel zomaar een groendak mag aanleggen. Om deze reden hebben wij vast een aantal vragen voor je op een rijtje gezet zodat je een beeld hebt van de (on)mogelijkheden.

Welk groendak past bij mijn huis?

Het is afhankelijk van jouw Scheveningse dak welk groendak erop past. De dikte en de mate waarin het dak ballast kan hebben bepaald welk(e) soorten groen dak er geplaatst kunnen worden. Om je hierbij de te helpen hebben we de vrijblijvende dakinspectie in het leven geroepen. Specialist Gert-Jan komt graag bij je langs om de situatie in kaart te brengen.

Hoe snel kunnen jullie mijn groendak leveren?

Dat je op korte termijn je groendak wil laten leggen dat snappen we, onder andere gezien de isolerende werking. Mede omdat je in Scheveningen woont kunnen we jouw groendak snel plaatsen. Al binnen drie weken kun je doorgaans genieten van je groene dak en bijkomende voordelen.

Krijg ik altijd subsidie van de gemeente Den Haag?

De gemeente Den Haag stelt per kalenderjaar een subsidiepot beschikbaar waar groene daken mee gerealiseerd mogen worden. In 2022 bedroeg het bedrag hiervan 200.000 euro. Als de pot op is dan dien je op het volgende kalenderjaar te wachten alvorens er weer subsidies worden uitgereikt door de gemeente Den Haag.

070 - 20 42 092