Groen dak Den Haag – Escamp

Van subsidie aanvraag tot en met de aanleg van het groen dak.

Wij regelen alles voor je.

Scherpe prijs

Een groen dak voor een all-in prijs inclusief montage

Advies op maat

Wij begeleiden je van de inspectie tot en met de aanleg

Snel geplaatst

Wij plaatsen jouw groen dak al binnen vier weken

Groen Dak Den Haag – Escamp

Ben je woonachtig in het mooie Escamp te Den Haag en zoek je een geschikte partij die je kan helpen met het leveren en/of het aanleggen van een groendak bij jou thuis? 

Goendakspecialist helpt je graag met het aanleggen van een groendak. Komt het even goed uit dat wij gevestigd zijn in Den Haag?

Bij Groendakspecialist beginnen we in ieder geval met een gratis en vrijblijvende dakinspectie. Wel zo netjes als je het ons vraagt. Zien we jou daarom binnen korte tijd bij jou thuis in Escamp?

Je krijgt van ons een gratis en volledig vrijblijvend advies en we leggen je alvast even uit hoe de subsidieaanvraag in zijn werk gaat. Over de subsidieaanvraag hoef jij verder niet na te denken, dat regelen wij voor je.

Waarom is een groen dak (juist nu) een goed idee?

Ontvang nu 30% subsidie op een groen dak

Isoleer je huis in de zomer en winter

Help Nederland mee vergroenen

Groen dak hoge beplanting Escamp Den Haag

Gerealiseerde projecten in Den Haag

Bekijk alle projecten

Hoe gaan we te werk?

Aanvraag

Je kunt je aanvraag direct bij ons plaatsen via de website, vul het formulier in of bel/mail Groendakspecialist.

Afspraak

Een groendak aanleggen is maatwerk. Wij nemen contact met je op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Persoonlijk advies

Je krijgt van ons een gratis dakinspectie en we maken een vrijblijvende offerte op maat.

Uitvoering

Na akkoord begeleiden wij jouw subsidieaanvraag. Daarna gaan onze specialisten voor je aan het werk.


Anderen vertellen

~ Isabel

2 leuke jonge enthousiaste ondernemers met kennis van zaken, zeker een aanrader!

~ Joske

Super goede service! Gekozen voor groendak inclusief aanleg. Ligt er erg mooi bij!

~ Joëlla

Zeer tevreden met het eindresultaat voor onszelf en de buren! Fijne en goede communicatie. Zeer professioneel!

Bekijk onze Google reviews »

Kunnen we je helpen?

Gert-Jan helpt je graag verder wanneer je je oriënteert op de aanleg van een groen dak. Heb je een vraag of zijn er nog zaken onduidelijk voor je? Aarzel niet, we helpen graag. 

Wil je zelf je groen dak aanleggen?

Dat kan. Weet je al precies wat je wil? Dan kun je in onze webshop alle benodigdheden bestellen en zo aan de slag met behulp van onze instructievideo.

Lijkt het je verstandiger om eerst nog even te overleggen met specialist Gert-Jan? Geen enkel probleem. Wij staan je graag vrijblijvend te woord of komen even bij je aan huis in Den Haag om de situatie te inspecteren. 

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een Groen dak in jouw leefomgeving

Groen dak aanleggen in Escamp

Ook in Escamp kom je in aanmerking voor de groendak subsidie die de gemeente Den Haag beschikbaar heeft gesteld. De gemeente Den Haag heeft voor 2022 een bedrag van 200.000 euro beschikbaar gesteld als het gaat om subsidiëring van de aanleg van groene daken in de gemeente. Dit bedrag mag worden verdeeld over particulieren en bedrijven in de gemeente Den Haag.

Hoeveel subsidie krijg ik dan?

Tot 25 euro per m2 kun je terugkrijgen van de gemeente als je een groendak laat aanleggen bij jou thuis. Uiteraard krijg je ook subsidie als je het groendak zelf wil aanleggen.

Hebben jullie bedacht om met de hele buurt voor een groendak te gaan? Er zijn dan mooie mogelijkheden bij Groendakspecialist qua stapelkortingen bij hogere afname. 

Gert-Jan, de specialist bij Groendakspecialist, help je graag verder. Ook al gaat het om een vraag waar je graag het antwoord op zou willen weten; wij helpen je graag verder. 

Veelgestelde vragen over het groendak

Het is logisch dat je enkele vragen hebt als je een groen dak wil laten plaatsen en je woonachtig bent in Escamp. Het is immers geen dagelijkse kost om een groen dak te (laten) plaatsen. 

Naast de procedure en/of het regelwerk rondom de subsidieaanvraag in de gemeente Den Haag heb je mogelijk ook vragen over de prijs van het dak, welk groendak het best bij jouw huis past en of je wel zomaar een groendak mag aanleggen. 

Om jou uit de eerste brand te helpen hebben we daarom alvast van vragen en antwoorden op een rij gezet. Persoonlijke vragen mag je uiteraard altijd per e-mail of telefoon stellen of uiteraard tijdens de gratis dakinspectie bij jou in Escamp. Samen maken we Nederland een stukje groener!

Welk groendak past bij mijn leefomgeving?

Het is afhankelijk van jouw Escampse dak welk groendak erop past. De dikte, het dakbedekkingsmateriaal en de mate waarin het dak ballast kan hebben bepaald welk(e) soorten groen dak er geplaatst kunnen worden en nog belangrijker; hoe het groendak geplaatst kan worden. 

Om je te helpen bij je overwegingen hebben we de vrijblijvende dakinspectie in het leven geroepen. Specialist Gert-Jan komt graag bij je langs om de situatie in kaart te brengen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Op welke termijn kunnen jullie een groendak realiseren?

Dat je op korte termijn je groendak wil laten leggen of zelf wil aanleggen dat snappen we, zo kun je voor de aankomende zomer nog wat meepakken van de isolerende werking en kun je lekker gaan genieten van de groene omgeving. 

Mede omdat jij in de wijk Escamp woont en Groendakspecialist ook gevestigd is in Den Haag kunnen we je erg snel van dienst zijn. Al binnen drie weken kun je doorgaans genieten van je groene dak en bijkomende voordelen, geweldig toch?

Krijg ik in alle gevallen subsidie van de gemeente Den Haag?

De gemeente Den Haag stelt per kalenderjaar een pot met subsidie beschikbaar waar groene daken deels mee gesubsidieerd kunnen worden. In 2022 bedroeg het bedrag van de subsidiepot in totaal 200.000 euro. Op is op bij de gemeente Den Haag, wanneer de 200.000 euro vergeven is dan is het dus zaak om rustig af te wachten tot het volgende kalenderjaar.

Wat is het werkgebied van Groendakspecialist?

Groendakspecialist is voornamelijk actief in de directe omgeving van Den Haag. Denk hierbij onder andere aan de wijken Centrum Den Haag en Scheveningen.

070 - 20 42 092