Groendak Delft

Van subsidie aanvraag tot en met de aanleg van het groen dak.

Wij regelen alles voor je.

Scherpe prijs

Een groen dak voor een all-in prijs inclusief montage

Advies op maat

Wij begeleiden je van de inspectie tot en met de aanleg

Snel geplaatst

Wij plaatsen jouw groen dak al binnen vier weken

Groen Dak Delft

Ben je woonachtig in Delft en op zoek naar een groen dak? Wij van Groendakspecialist maken graag kennis met je. Wekelijks leggen we groene daken aan in Delft voor particulieren, buurten en bedrijven. 

Ontmoeten we jou snel bij jou op het dak tijdens de gratis dakinspectie die je van ons krijgt?

Waarom is een groen dak (juist nu) een goed idee?

Ontvang nu 30% subsidie op een groen dak

Isoleer je huis in de zomer en winter

Help Nederland mee vergroenen

Gerealiseerde projecten in Delft

Bekijk alle projecten

Hoe gaan we te werk?

Aanvraag

Je kunt je aanvraag direct bij ons plaatsen via de website, vul het formulier in of bel/mail Groendakspecialist.

Afspraak

Een groendak aanleggen is maatwerk. Wij nemen contact met je op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Persoonlijk advies

Je krijgt van ons een gratis dakinspectie en we maken een vrijblijvende offerte op maat.

Uitvoering

Na akkoord begeleiden wij jouw subsidieaanvraag. Daarna gaan onze specialisten voor je aan het werk.


Anderen vertellen

~ Isabel

2 leuke jonge enthousiaste ondernemers met kennis van zaken, zeker een aanrader!

~ Joske

Super goede service! Gekozen voor groendak inclusief aanleg. Ligt er erg mooi bij!

~ Joëlla

Zeer tevreden met het eindresultaat voor onszelf en de buren! Fijne en goede communicatie. Zeer professioneel!

Bekijk onze Google reviews »

Kunnen we je helpen?

Gert-Jan helpt je graag verder wanneer je je oriënteert op de aanleg van een groen dak. Heb je een vraag of zijn er nog zaken onduidelijk voor je? Aarzel niet, we helpen graag. 

Wil je zelf je groen dak aanleggen?

Zelf je groen dak aanleggen?. Weet je al precies wat je wil? Dan kun je in onze webshop alle benodigdheden bestellen en zo aan de slag met behulp van onze instructievideo.

Lijkt het je verstandiger om eerst nog even te overleggen met specialist Gert-Jan? Geen enkel probleem. Wij staan je graag vrijblijvend te woord of komen even bij je aan huis in Delft om de situatie te inspecteren. 

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een Groen dak in jouw leefomgeving

Subsidie Groen dak Delft

Je bent benieuwd naar de subsidie die je krijgt op een groen dak, en dat snappen we. Want je wil je dak wel vergroenen maar die subsidie zou toch wel lekker meegenomen zijn. 

De gemeente Delfland, waar Delft onder valt, heeft in 2022 een pot van in totaal 290.000 euro beschikbaar gesteld ten behoeve van klimaatadaptatie. Een groen dak voldoet volgens de gemeente Delfland ook aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor klimaatadaptatie. 

Wij helpen je graag bij het aanvragen van je subsidie bij de Gemeente Delfland zodat je eenvoudig die subsidie binnen tikt en lekker van je groendak kunt gaan genieten, geen gezeur. 

Specialist Gert-Jan heeft verregaande ervaring met het aanvragen van subsidies, waaronder in de gemeente Den Haag, gemeente Amsterdam, gemeente Ede en de gemeente Delfland.

Een groendak van Groendakspecialist; hoe ziet het proces eruit?

Wanneer je je groen dak laat aanleggen door Groendakspecialist dan zul je merken dat service, snelheid en kwaliteit drie belangrijke pijlers zien.

Service begint al direct op het moment dat je contact met ons zoekt. We staan je snel te woord en we zorgen ervoor dat we je vragen snel beantwoorden. Je krijgt van ons altijd een gratis dakinspectie en een geheel vrijblijvende offerte voor je groen dak.

Specialist Gert-Jan helpt je graag snel, zo kun je al binnen drie weken van je nieuwe groen dak gaan genieten en de voordelen voor jezelf en de natuur gaan ervaren. 

Daarnaast gaan we voor kwaliteit. We zorgen ervoor dat jij het groen dak krijgt dat bij je dak past en vegetatie krijgt die oersterk is. Een gezond groen dak dat een mensenleven lang meegaat.

Veelgestelde vragen over groene daken

Je ziet het al helemaal voor je, een groen dak, maar je hebt ook nog wat vragen. En dat snappen we. Om je alvast van de eerste antwoorden te voorzien hebben we hieronder alvast een aantal veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

Hoe snel kan ik van mijn groen dak genieten?

Je kunt in principe al binnen drie weken gaan genieten van je groen dak vanaf het moment dat we bij jou de gratis dakinspectie hebben gehouden. Het duurt namelijk altijd even voordat we ruimte in de agenda hebben wegens de drukte en daarnaast kan het aanleveren van het sedum even op zich laten wachten.

Wat houdt de gratis dakinspectie in?

Tijdens de gratis dakinspectie checken we in hoeverre jouw dak geschikt is voor een groen dak en welke groene daken er eventueel op jouw dak geplaatst kunnen worden. Er zijn namelijk een aantal verschillende type groene daken waarvan sommigen dak soorten een wat sterker dak vereisen dan andere groene daken. 

Uiteraard is de dakinspectie altijd gratis en geheel vrijblijvend. Na de dakinspectie krijg je van ons een prijsindicatie waar je rustig over na kunt denken en natuurlijk nog vragen over kunt stellen nadat je deze hebt ontvangen.

Hoeveel betaal ik voor een groen dak bij Groendakspecialist?


Het is afhankelijk van het soort groen dak dat je zou willen en het aantal vierkante meters dat je nodig hebt voor je groene dak. Onze groen daken kunnen per vierkante meter al geleverd worden vanaf 38 euro. 

Heb je een vraag over de prijs van je groen dak? Dan kun je deze altijd vrijblijvend neerleggen bij

Zijn er verschillende soorten groen daken? Zo ja, welke?

Er zijn vele verschillende soorten groen daken in tegenstelling tot wat mensen denken. Zo kun je een sedummat op je dak (laten) leggen maar kan er ook een groendak ontstaan dat fungeert als broedplaats voor vogels en insecten.

Zit Groendakspecialist dicht in de buurt bij Delft?

Groendakspecialist is gevestigd in Den Haag, Scheveningen. We zitten dus vlak bij Delft de buurt. Voor een gratis dakinspectie staan we dus zo bij je op het dak.

We helpen echter mensen in heel Nederland. Zo zijn we onlangs actief geweest in onder meer Den Haag, Haarlem, Katwijk en Voorburg.

Wil je met de hele buurt aan de slag voor een groen dak? Dan is het handig dat je met een regionale partij werkt in de buurt van Delft wegens het feit dat korte lijnen en snel handelen dan extra belangrijk zijn.
070 - 20 42 092