Groendak Arnhem

Van subsidie aanvraag tot en met de aanleg van het groen dak.

Wij regelen alles voor je.

Scherpe prijs

Een groen dak voor een all-in prijs inclusief montage

Advies op maat

Wij begeleiden je van de inspectie tot en met de aanleg

Snel geplaatst

Wij plaatsen jouw groen dak al binnen vier weken

Groen Dak Arnhem

Oriënteer je je op het laten aanleggen of het zelf aanleggen van een groen dak in Arnhem? 

Specialist Gert-Jan denkt graag met je mee. Je krijgt van ons een gratis dakinspectie ter plaatse en we denken met je mee over subsidie. 

Treffen we je binnenkort bij jou op het dak?

Waarom is een groen dak (juist nu) een goed idee?

Ontvang nu 30% subsidie op een groen dak

Isoleer je huis in de zomer en winter

Help Nederland mee vergroenen

Gerealiseerde projecten in Arnhem

Bekijk alle projecten

Hoe gaan we te werk?

Aanvraag

Je kunt je aanvraag direct bij ons plaatsen via de website, vul het formulier in of bel/mail Groendakspecialist.

Afspraak

Een groendak aanleggen is maatwerk. Wij nemen contact met je op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Persoonlijk advies

Je krijgt van ons een gratis dakinspectie en we maken een vrijblijvende offerte op maat.

Uitvoering

Na akkoord begeleiden wij jouw subsidieaanvraag. Daarna gaan onze specialisten voor je aan het werk.


Anderen vertellen

~ Isabel

2 leuke jonge enthousiaste ondernemers met kennis van zaken, zeker een aanrader!

~ Joske

Super goede service! Gekozen voor groendak inclusief aanleg. Ligt er erg mooi bij!

~ Joëlla

Zeer tevreden met het eindresultaat voor onszelf en de buren! Fijne en goede communicatie. Zeer professioneel!

Bekijk onze Google reviews »

Kunnen we je helpen?

Gert-Jan helpt je graag verder wanneer je je oriënteert op de aanleg van een groen dak. Heb je een vraag of zijn er nog zaken onduidelijk voor je? Aarzel niet, we helpen graag. 

Wil je zelf je groen dak aanleggen?

Dat kan. Weet je al precies wat je wil? Dan kun je in onze webshop alle benodigdheden bestellen en zo aan de slag met behulp van onze instructievideo.

Lijkt het je verstandiger om eerst nog even te overleggen met specialist Gert-Jan? Geen enkel probleem. Wij staan je graag vrijblijvend te woord of komen even bij je aan huis in Arnhem om de situatie te inspecteren. 

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een Groen dak in jouw leefomgeving

Groen dak aanleggen Arnhem

Groene daken zijn populair aan het worden, zo ook in Arnhem. Steeds meer en meer mensen kiezen voor een stukje groen op hun dak. Wanneer je kiest voor een groendak dan gaat dit gepaard met vele voordelen waaronder de volgende:

  • Extra isolatie voor je huis in de zomer en winter
  • Verhoogde opbrengst van de zonnepanelen
  • Toevoeging aan de biodiversiteit in je leefomgeving
  • Waterberging zodat riool overlast voorkomen wordt

Daarnaast wordt de levensduur van je dak tot wel twee keer verlengd wanneer je een groen dak plaatst. Wist je ook dat de waarde van je woning stijgt wanneer er een groen dak op ligt? De stijging kan oplopen van 4 tot 8 procent.

Gemeente Arnhem subsidie groen dak

Het is een prettig idee om te weten dat de gemeente Arnhem een gedeeltelijke vergoeding van de kosten biedt wanneer je ervoor kiest om een groendak aan te laten leggen in de omgeving van Arnhem. 

Qua subsidie heeft de gemeente Arnhem bedacht dat er vanaf de aanleg van tien vierkante meter groendak een subsidie aangevraagd kan worden.

De gemeente werkt met verschillende gebieden waar een verschillende belangrijkheidsgraad geldt qua maatregelen voor de klimaatadaptatie.

In zogeheten focusgebieden ontvang je tot wel 65% subsidie op de aanschaf van bijvoorbeeld een groen dak of een regenton. In een ‘’brongebied’’ is de subsidie 50%. Voor overige gebieden ontvang je een subsidie van 30%. De gemeente vergoed maximaal 25.000 euro per project. 

Wanneer je in de gemeente Arnhem een subsidieaanvraag wil doen omtrent de aanleg van een groendak dan dien je een zogeheten projectplan te maken. Specialist Gert-Jan van Groendakspecialist heeft hier ruime ervaring in en helpt je dan ook graag met het projectplan.

In basis dien je daarna de subsidieaanvraag in bij de gemeente Arnhem waarna bepaald wordt in welk gebied je woont en welke subsidie je ontvangt. 

Heb je nog wat vragen? Dat snappen we heel goed. Specialist Gert-Jan van Groendakspecialist denkt graag eens met je mee, bij jou op het dak, wanneer we controleren of je dak aan de voorwaarden voldoet.

Veelgestelde vragen

Hieronder beantwoorden we vragen die veel mensen stellen wanneer ze een groen dak aan willen laten leggen of zelf een groen dak gaan aanleggen. Zo heb je alvast een idee van waar je aan toe bent.

Persoonlijke vragen of een heel specifieke vraag? Neem gerust even contact op, uiteraard beantwoorden we je vraag geheel vrijblijvend.

Wat kost een groen dak bij Groendakspecialist?


Het is lastig te zeggen hoeveel een groen dak bij Groendakspecialist exact zal kosten. Wil je een groen dak met je buurt aanleggen of heb je een heel groot dak? Dan kan de korting flink oplopen. 

In principe berekenen we de prijs namelijk altijd per vierkante meter. Daarnaast hangt het er ook nog eens vanaf of je je groen dak zelf aanlegt of dat wij jouw groen dak aan komen leggen.

Hoe snel kunnen jullie een groen dak aanleggen?


Normaliter proberen we er altijd naar te streven om de groene daken die we aanleggen te realiseren binnen drie weken, indien het binnen deze periode uitkomt voor de klant.

Normaliter kunnen we binnen enkele werkdagen al bij je langskomen voor de gratis dakinspectie. Daarna weet je precies waar je aan toe bent en ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.

Waar zit het hoofdkantoor van Groendakspecialist?


De roots van Groendakspecialist liggen in Scheveningen, Den Haag. Vanuit Scheveningen helpen we in principe mensen in heel Nederland met de aanleg van hun groene dak. Gelderland, en de omgeving van Arnhem is dan ook zeker geen vreemde plek voor ons. 

Specialist Gert-Jan heeft zijn roots namelijk in Gelderland liggen, en zo helpen we veel particulieren in plaatsen als Nijmegen en Ede met het vergroenen en verduurzamen van hun leefomgeving.

Wat is de werkwijze van Groendakspecialist?


We werken altijd in vier stappen wanneer we jou helpen met de aanleg van een groen dak. Je kunt je aanvraag indienen door een contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen of door even te bellen.

Nadat je contactgegevens bekend zijn bij ons nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak. Je krijgt van ons een gratis dakinspectie en een geheel vrijblijvende offerte. 

Akkoord? Wij helpen je met je subsidieaanvraag en maken alles tiptop in orde wanneer je helpen met je groen dak. Of dat nou hulp met de aanleg is of met het aanleveren van de juiste producten zodat je zelf je groen dak kunt aanleggen.

070 - 20 42 092