Groen dak laten aanleggen

Denk je erover na om een groendak te laten aanleggen? Wij kunnen je helpen met de realisatie hiervan. Al binnen drie weken kunnen we jouw groen dak realiseren.

Op jouw dak plaatsen we de voorgekweekte sedummatten of sedumtrays, afhankelijk van de helling van het dak. Langs de randen van het dak en ook bij de ingang van de regenpijp plaatsen we (wit) grind. Het grind wordt geplaatst om een goede afwatering te garanderen. Je dak is binnen een dag helemaal groen. Genieten voor jou, de buurt en insecten!

De-specialisten-van-groendakspecialist-tijdens-klus

Kunnen we je helpen?

Gert-Jan helpt je graag verder wanneer je je oriënteert op de aanleg van een groen dak. Heb je een vraag of zijn er nog zaken onduidelijk voor je? Aarzel niet, we helpen graag. 

Uitgelichte groendaken

Lichtgewicht

Waterbuffering van 35 liter per m²

Schuine daken tot 15 graden helling

Geschikt voor letterlijk iedere dakconstructie

Geen onderhoud

Vanaf € 41,- p/m²

Groendakpakket-zonnepanelen

Sedum Solar

Waterbuffering van 30 liter per m²

Schuine daken tot 15 graden helling

6 – 18 % meer opbrengst zonnepanelen

Weinig onderhoud

Vanaf € 45,- p/m²

Isolatie

Waterbuffering van 35 liter per m²

Schuine daken tot 5 graden helling

Dit groen dak biedt hoge isolatie (R-waarde tot 3,85)

Weinig onderhoud

Vanaf €41,- p/m²

Biologisch

Waterbuffering van 50 liter per m²

Schuine daken tot 15 graden helling

Biodivers: trekt vogels, bijen en vlinders aan

3x per jaar onderhoud

Vanaf € 65,- p/m²

Laat een groendak aanleggen

Je dak dient geschikt te zijn voor een groen dak, met geschikt bedoelen we een waterdicht dak met een minimale dakbelasting van 80kg/m2. Uiteraard komen we gratis en vrijblijvend langs voor een dakinspectie.

In sommige gevallen wordt er door ons een speciale drainagelaag aangebracht (op verzoek) maar in de meeste gevallen is dit niet nodig. Uiteraard informeren wij je hier ook over.

Grootschalige projecten

Ook voor grote projecten, bedrijven en nieuwbouw kun je Groendakspecialist inschakelen! Denk je erover na om met de hele buurt (burenactie) een groendak te gaan leggen? Of ben je je bedrijfsmatig aan het oriënteren op het aanleggen van een groendak?

Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, bij grotere aantallen vierkante meters horen interessante prijsstellingen tot de mogelijkheden.

070 - 20 42 092